Magandang Araw!

Hallo allemaal,

Welkom op onze website die in eerste instantie bedoeld is voor onze familie, vrienden en bekenden maar ook open staat voor iedereen die geïnteresseerd is. De titel van deze website is een begroeting in Tagalog, de officiële taal van de Filipijnen, en het betekent “Prachtige Dag”.

Je kunt op de pagina “Blogs” berichtjes vinden van onze alledaagse belevenissen van 2022 en 2023. Berichten van de voorgaande jaren kun je vinden op de pagina “Archief“. Op die pagina kun je onder andere dagelijkse berichten vinden van de jaren die we in verschillende landen hebben gewoond, waaronder Maleisië en de Filipijnen, en van de bijna drie jaar dat ik gestationeerd ben geweest in Irak.

Foto’s die we gemaakt hebben in de afgelopen jaren kun je bekijken via de pagina “Foto’s“. De foto’s zijn georganiseerd in albums en kunnen zowel individueel als in een diaserie worden bekeken. De pagina “Vakanties” bevat alle vakantieverhalen van de reizen die we hebben gemaakt sinds 2003. Ze bevatten allemaal een van dag tot dag verslag met foto’s. Mocht je nog geen vakantieplannen hebben, misschien kun je hier wat ideeën opdoen?

Op de pagina “Bestanden” staan een aantal documenten die je kunt misschien leuk vindt om te lezen en eventueel te downloaden. Er staat bijvoorbeeld een PDF bestand waarin alle blogs staan die ik heb geschreven tijdens ons verblijf op het Russische eiland Sakhalin in boekvorm, en zo staan er nog een aantal PDF’s. Je vindt er ook een paar korte videofilmpjes van Sakhalin en van de Filipijnse band “From the Chorus” waarin ik heb gespeeld.

boracay_0087dWe zijn altijd blij om mailtjes te ontvangen dus als je nieuwtje hebt of gewoon zomaar een mailtje wilt sturen dan kan dat ook vanaf deze website. Op de pagina „Contact” kun je een berichtje invullen en automatisch naar ons versturen.

Veel plezier op onze site!

Willem en Riet