Bokkum Reünie

Het werd vond ik weer eens tijd voor een gezellig weerzien met mijn ouwe makker van de Bokkumband, iets wat we toch minstens één keer per jaar proberen te doen. Nou ja, ik probeer dat te regelen, want zoals mijn makkers altijd zeggen, als ik het initiatief niet zo nemen dan gebeurde het waarschijnlijk nooit meer. Geeft niet, want ik vind het leuk om te doen en het is eigenlijk niet eens een moeite.

Het enige probleem is altijd om elkaar bij elkaar te krijgen op een datum die voor iedereen geschikt is, maar hoewel ik vorige week het voorstel pas rondstuurde was deze keer alles binnen twee dagen geregeld want iedereen kon vandaag al. Er werden dus spijkers met koppen geslagen en op voorstel van Gijs kozen we deze keer voor restaurant La Tapera in Katwijk aan de Wilhelminastraat, een Argentijns steak-restaurant. 

Alles leek rond maar vanmorgen werd de reservering van het restaurant door het restaurant zelf geannuleerd omdat ze dit weekend dicht zijn. Merkwaardig zo’n last-minute afzegging, maar ik moest dus snel met een alternatief komen. Gelukkig was er plek in strandrestaurant Zomers (wat eigenlijk mijn eerste keus was) dus alles kwam gelukkig goed. Het eten was prima, redelijk geprijsd, en de bediening was zonder meer uitstekend.

Na afloop ging het hele gezelschap nog even naar het huis van Gijs in Kattek-Binnen waar we nog een afzakkertje deden. Laat werd het niet want daar kunnen wij op onze leeftijd niet meer zo best tegen…