De Mulberry Tavern

De cursus verloopt vlot, de sessies vandaag verliepen soepel en we liggen op schema. Op de foto zie je de twee karakteristieke torens met de ronde toppen die aan het begin van het schiereiland The Pearl staan. In de rechtse van de twee, half verscholen achter een van de hoge appartementencomplexen, zitten de kantoren van Shell Qatar en daar wordt de training gegeven.

Op de foto hieronder zie je een deel van het gezelschap tijdens de lunch. De hele delegatie uit Oman staat op de foto met twee leden van het gezelschap uit Qatar.

Vanavond gingen mijn maat David en ik weer naar de bar in het hotel (je weet wel, happie en drankie) en die bar is een beetje een verhaal apart. Op de begane grond van het hotel is naast de receptiebalie de ingang naar wat een bar kijkt. Heel gezellig, met dus een bar en daarachter tafeltjes met comfortabele stoelen. Maar wel helemaal alcoholvrij. De truc is om door te lopen voorbij de bar. Daar zijn twee donkere deuren die eruit zien als de deuren van een griezelkabinet, maar als je door die deuren gaat sta je opeens in de Mulberry Tavern. En dat ziet eruit als een verborgen luxe Engelse sportsbar, met overal tv schermen met daarop voetbal (op dit moment de Asia Cup die gespeeld wordt in Qatar).

En laat het daar nou de hele avond happy hour zijn…